TribaLight

Harmonie associeert men vaak enkel met muziek. Het hoort echter bij alles wat bij het leven betrokken is.

Maanyoga

Eenvoudige lichaamsoefeningen die je gezondheid bevorderen door je te leren ontdoen van spanningen. Concentratie, ademhaling en energieoefeningen staan centraal. We volgen het ritme van de maan waardoor we weer in harmonie komen met de universele krachten.
 

Zonnedans (houdingscorrectie)

Een goede houding is een voorwaarde voor het optimaal functioneren van je lichaam, een goede energiedoorstroming en de goede werking van je klieren. Er worden oefeningen gedaan om je lichaamshouding te verbeteren.
We leren ontspannen staan, zitten en lopen door de juiste spieren weer in de juiste spanning of ontspanning tebrengen. Je rug versterkt, je energie wordt beter verdeeld, vermoeidheid verdwijnt.

Anmado

De massagecursus is in de eerste plaats een voertuig op je immer voortdurende groeiproces. Je persoonlijke evolutie staat centraal. Het doel is je terug dichter bij je ware natuur te brengen.
Massage is een middel om hieraan te werken. Het biedt je mogelijkheden om je gevoeligheid te versterken of te leren hanteren. We leren werken vanuit ons krachtcentum, dat verbonden is met die grote universele kracht.
Het opbouwen van een heilige ruimte met eerbied voor de aanwezige krachten zijn van essentieel belang.

Terug naar het moederland

De 'terug naar het moederland' cursus, is sterk verbonden met de lichtmeditaties.  Sinds de poolshift op 21-12-2012, komt heel veel informatie beschikbaar waar we mee aan de slag gaan.